Coaching

Onze oud-collega Michele Noorland coacht vrouwen die rondom zwangerschap en moederschap bepaalde problemen ervaren. Haar opleiding tot coach en haar 25 jaar ervaring als verloskundige zorgen ervoor dat ze je goed kan helpen op dit gebied.

Dat kan zijn op verschillende vlakken bv:

  • Traumatische bevalling in je voorgeschiedenis; Dit kan een nare herinnering veroorzaken waardoor je moeite hebt het moederschap op te pakken of dat je niet opnieuw durft zwanger te worden. Het kan ook zijn dat je alweer zwanger bent en heel erg tegen de bevalling opziet, soms zo erg dat je niet meer durft te bevallen.
  • Het kan ook zijn dat je andere angsten voelt tijdens je zwangerschap, bv. Over de gezondheid van je toekomstig baby.
  • Het jonge moederschap brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en dat kan voor sommigen ook onzekerheden of zelfs angst veroorzaken. Daar kan ze ook bij helpen. Ze gaat je dan vooral helpen meer zelfvertrouwen te krijgen.

Ze coacht door gesprekken met je te voeren. Ze stelt je vragen zodat je tot bepaalde inzichten komt over jezelf en over wat je beweegt. Ze stelt vragen over het hier en nu en niet over je verleden. Daar is het waar je namelijk verder moet.

Het eerste gesprek bestaat uit een intake waarbij jullie elkaar kunnen leren kennen en kunnen kijken naar het probleem en of ze je kan helpen. Dit eerst gesprek duurt ongeveer een half uur en is kosteloos.
Daarna maken jullie een afspraak voor een volgend gesprek.
Meestal kan ze je helpen met 3-5 gesprekken.

Voor meer informatie kun je contact met haar opnemen via onderstaand e-mail adres of telefoonnummer.

E-mail adres: michelenoorland@gmail.com
Telefoon: 06-51194220